Music is Life

Music is Life

Érzelmes számmal rukkolt elő Lana Del Rey

2020. október 18. - Music is Life

A szerzemény az első kislemeze közelgő korongjáról, a Chemtrails Over The Country Clubról.

lana-del-rey-press-photo-2020-billboard-1548-compressed.jpg

Lana Del Rey egy évvel legutóbbi albuma, a Norman Fucking Rockwell! megjelenése után új dallal örvendeztette meg rajongóit. A nóta, mely a Let Me Love You Like a Woman címet kapta, Lana egy újabb oldalát mutatja be. Az énekesnő ugyanis családja és barátnői számára írta, hálát ad benne nekik azért, hogy élete részét képezik.

A szám premierje után nem sokkal megjelent a hozzá készített videoklip is, melynek felvételeit nyáron rögzítette az énekesnő, amikor barátnőivel utazgatott.

 

A Let Me Love You Like a Woman után nem sokkal érkezni fog Lana újabb szerzeménye, a Chemtrails Over The Country Club, mely a korong címadó nótája is egyben. A dalhoz az énekesnő szeptember elején forgatott le egy kisfilmet, ami még a nagylemez megjelenése előtt debütálni fog.

A bejegyzés trackback címe:

https://music-is-life-forever.blog.hu/api/trackback/id/tr9916242896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása