Music is Life

Music is Life

Dalpremier: Miley Cyrus - Midnight Sky

2020. augusztus 14. - Music is Life

Napvilágot látott az énekesnő új szerzeménye.

image.jpg

Miley Cyrus visszatérését már tűkön ülve várták a fanatikusok. Miley ugyanis utoljára 2019 augusztusában adott ki új dalt, melynek debütálása után nem sokkal szünetre kellett vonulnia hangszálműtétje miatt. Az énekesnő azonban készen áll a visszatérésre: közösségi oldalain nemrég jelentette be, hogy következő albumának harmadik kislemeze a Midnight Sky lesz, amit ma osztott meg a nagyérdeművel.

A disco-pop hangzású Midnight Sky feltételezések szerint Miley korábbi kapcsolataival foglalkozik, ám Zach Sangnek adott interjújában az énekesnő elárulta, hogy az önkifejezésről és az önelfogadásról szól, melyhez rögös út vezetett, mivel folyamatosan bírálták cselekedeteit.

Miley egyébként nemcsak egy új számmal készül erre az évre: többen is megerősítették, hogy hetedik nagylemeze, a She Is Miley Cyrus megjelenése sincs messze.

Alább meghallgathatjátok az énekesnő új nótáját, mely látványos videoklippel együtt debütált.

A bejegyzés trackback címe:

https://music-is-life-forever.blog.hu/api/trackback/id/tr6316138938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása