Music is Life

Music is Life

Tovább csúszik Lana Del Rey hatodik albumának megjelenése

2020. október 05. - Music is Life

Lana verseskötete megjelenésének napján válaszolt meg néhány rajongói kérdést.

lana-del-rey.jpg

Lana Del Rey idén is ugyanolyan elfoglalt volt, mint előző évben. Az énekesnő ugyanis 2019-ben dobta piacra a kritikusok által elismert korongját, a Norman Fucking Rockwell!-t, melynek debütálása után nem sokkal már arról nyilatkozott, hogy következő nagylemezén dolgozik.

Az album, mely a Chemtrails Over The Country Club elnevezést kapta, eredetileg szeptember 5-én jelent volna meg, azonban erre nem került sor, így sokakban felmerült a kérdés azt illetően, pontosan mikorra várható.

Október 2-án, a Violet Bent Backwards Over the Grass című kötetének debütálása napján végül az énekesnő eloszlatta a kételyeket, és bejelentette, hogy a megjelenés december 10-ére vagy január 7-ére várható, mivel a bakelitlemezek elkészítése 11 hetet vesz igénybe, továbbá még nem tudta eldönteni, hogy az egyik szerzeménye, a Dealer felkerüljön-e a korongra.

Az album első kislemeze egyébként a nagylemez címét adó dal lesz, melyhez Lana szeptember elején forgatott videoklipet. A számot az énekesnő elmondása szerint Let Me Love You Like a Woman című nóta fogja majd követni a nagylemez megjelenése előtt nem sokkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://music-is-life-forever.blog.hu/api/trackback/id/tr6216227164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása