Music is Life

Music is Life

Dalpremier: Demi Lovato - Still Have Me

2020. október 05. - Music is Life

Az énekesnő dalára már hosszú ideje vártak a rajongók.

03-demi-lovato-55d89an-bb7-fea-billboard-1548-compressed.jpg

Demi Lovatónak bár nem alakult jól az utóbbi pár hétben a magánélete, ez nem akadályozta meg abban, hogy ismét munkába lendüljön, és megörvendeztesse rajongóit új nótákkal. Az énekesnő ugyanis a hét elején kitett egy posztot hivatalos Twitter-oldalára, melyben arról írt, hogy a zene mindig vele van, valamint megemlítette, hogy rövidesen új dala is érkezni fog. Ez a szerzemény a Still Have Me címet kapta, melyről először tavaly lehetett hallani, amikor is kiszivárgott belőle egy tíz másodperces részlet. A rajongóknak annyira megtetszett, hogy elhatározták, üzenetekkel bombázzák Demit annak érdekében, hogy mihamarabb megjelenhessen.

A számról többen feltételezik, hogy Max Ehrichkel való kapcsolata inspirálta, ám több bennfentes is megerősítette, hogy ezek a spekulációk tévesek: valójában még tavaly év elején íródott a szerzemény, melyet az énekesnő akkori lelkiállapota ihletett.

A nóta a megjelenése óta kiválóan teljesít: világszerte több mint 10 országban lett első az iTunes-on, köztük az Egyesült Államokban is.

A bejegyzés trackback címe:

https://music-is-life-forever.blog.hu/api/trackback/id/tr2416227118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása