Music is Life

Music is Life

Érkezik Miley Cyrus és Dua Lipa közös szerzeménye

2020. október 05. - Music is Life

A két énekesnőt nemrég kapták lencsevégre egy forgatáson.

miley-cyrus-dua-lipa.jpg

Miley Cyrus és Dua Lipa köztudottan jó kapcsolatot ápol egymással. A két előadó emiatt hosszú ideje töprengett azon, miképp tudnának készíteni egy közös nótát. Az első dalukkal azonban nem voltak teljes mértékben elégedettek, ezért úgy döntöttek, új számon kezdenek el dolgozni.

Az elmúlt hónapokban röppentek fel ismét hírek egy esetleges kollaborációval kapcsolatban. Augusztus elején ugyanis Miley posztolt a közösségi oldalain egy képet, melyen Dua is rajta van. A következő hónapban pedig Miley megerősítette, hogy valóban dolgoztak az elmúlt időszakban egy közös szerzeményen, ám a megjelenésről egészen mostanáig nem sokat lehetett tudni.

A kollaboráció a második kislemez lesz Miley Cyrus hetedik, egyelőre cím nélküli albumáról, mely várhatóan 2021-ben kerül majd a boltok polcaira.

A bejegyzés trackback címe:

https://music-is-life-forever.blog.hu/api/trackback/id/tr516227094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása