Music is Life

Music is Life

Rihanna készen áll arra, hogy ismét turnézzon

2020. október 05. - Music is Life

Az énekesnő szeretné ismét körbe járni a világot.

rihanna-2020-show-red-carpet-a-billboard-1548-1601589673-1024x677.jpg

Rihanna rajongói egyre türelmetlenebbül várják az énekesnő visszatérését. Rihanna ugyanis utoljára 2016-ban adott ki albumot, azóta pedig főként üzletasszonyként tevékenykedett: létrehozta saját ruha- és sminkmárkáját, valamint divatbemutatókat is rendezett.

Ennek ellenére interjúiban rendszeresen nekiszegezik a kérdést, hogy mikorra várható kilencedik nagylemeze. Rihanna legtöbbször ha teheti, kitér a válaszadás elől, ám ezúttal jó hírrel tudott szolgálni: az elmúlt évek alatt "dalszövegíró táborokat" tartott, és az elkészült dalszövegek közül rengeteget felhasznált albumához.

Szeretnék turnéra menni, de nem tudok, ezért most nálam ragadt egy csomó dal, amit imádok. Jelenleg pedig azt próbálom kitalálni, hogyan tudok videoklipeket készíteni hozzájuk.

Rihanna kilencedik albuma várhatóan 2021-ben fog megjelenni, melyen nagy valószínűséggel rajta lesz Real High című szerzeménye is, melyből divatbemutatóján osztott meg egy részletet.

A bejegyzés trackback címe:

https://music-is-life-forever.blog.hu/api/trackback/id/tr416227264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása