Music is Life

Music is Life

Még ebben a hónapban megjelenik Ariana Grande új albuma

2020. október 17. - Music is Life

Az énekesnő hónapok óta keményen dolgozik hatodik nagylemezén.

ariana-grande-cr-alfredo-flores-2020-press-photo-billboard-1548-1598364640-compressed.jpg

Ariana Grande tavaly februárban adta ki ötödik korongját, a Thank You, Nextet. Az album óriási sikereket ért el, és jelenleg is egyike a legjobban fogyó lemezeknek. A Thank You, Next promóciója érdekében az énekesnő a megjelenés után nem sokkal turnéra indult, melynek 101 állomása volt, és egészen év végéig tartott. A turné véget érte után így nem meglepő módon Ariana kijelentette, hogy szeretne kicsit pihenőre vonulni, ám akkor még nem lehetett tudni, mennyi időről lesz szó.

A pletykák egy új korongot illetően már tavasszal megkezdődtek. Az énekesnőt ugyanis többször is lencsevégre kapták, amint elhagy egy zenei stúdiót, emellett több szerzemény címe is kitudódott a vártnál korábban.

Ariana végül csütörtökön vetett véget a találgatásoknak, és bejelentette közösségi oldalain, hogy albuma készen áll a kiadásra, és alig várja, hogy megoszthassa rajongóival - még ebben a hónapban!

A debütálást illetően csupán pletykák vannak, ám egy megbízható bennfentes szerint október 23-án kapunk először ízelítőt a közelgő nagylemezből (egy dalt, melyhez videoklip is készült), és egy héttel később, október 30-án válik elérhetővé az egyelőre cím nélküli korong.

Az albumon helyet fog kapni a rajongók által várt 'Nasty' című szám, valamint egy The Weeknd-kollab is, ami a második közös dala lesz a két előadónak.

A bejegyzés trackback címe:

https://music-is-life-forever.blog.hu/api/trackback/id/tr6116242882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása