Music is Life

Music is Life

Társadalmi üzenetet közvetít új dalával Demi Lovato

2020. október 17. - Music is Life

Az énekesnő szerzeményében adott hangot érzéseinek.

demi-lovato-attends-march-for-our-lives-on-march-24-2018-in-news-photo-1602682615.jpg

Demi Lovato legutóbbi száma bár két héttel ezelőtt látott napvilágot, a 2020-as amerikai elnökválasztás előtt még szeretett volna kiadni egy dalt, melyen hónapokkal ezelőtt kezdett el dolgozni. Ez a nóta a Commander in Chief címet kapta, mely kérdéseket fogalmaz meg az Egyesült Államok elnöke, Donald Trump felé.

Az énekesnő úgy érezte, a koronavírus-járvány elszabadulása, a rasszizmus felerősödése és az egyéb társadalmi problémák nem kaptak elegendő figyelmet az elnök részéről, aki ezzel elősegítette az országban az ellentétek fokozódását. Demi gondolatait először egy, az elnöknek címezett levélben szerette volna tudatni, ám úgy gondolta, az általa megfogalmazott kérdésekre mindenkinek joga van tudnia a választ, így inkább egy nóta megírása mellett döntött. Reménykedik abban, hogy szavai az elnökhöz is eljutnak, és elindítanak egy mélyre menő beszélgetést az országban.

A dalt vegyes érzelmekkel fogadták. Többen is elismerően nyilatkoztak az énekesnő bátorságáról, és arról, hogy jelentőségteljes témát prezentál szerzeményében, ám egyesek úgy vélték, előadóként túl messzire ment azzal, hogy munkásságába politikai véleményét is beleszőtte. Demi azonban kijelentette, hogy mindez nem zavarja: énekesnőként arra törekszik, hogy hű maradjon önmagához.

Szó szerint nem érdekel, ha ez tönkreteszi a karrieremet. Ez nem erről szól. A karrierem sem erről szól. Készítettem egy műalkotást, ami képviseli azt, amiben hiszek. És még úgy is kiadom, hogy kockáztatom ezzel a rajongóim elvesztését. Mindig a becsületességet fogom előrébb helyezni, mintsem az eladásokat.

A számhoz egy kisfilm is készült, melyben többen is tátognak a dalra. Ezzel az énekesnő rámutat arra, hogy több generációt és társadalmi csoportot is érintenek az Egyesült Államokban meghozott döntések, és csak összefogással lehet szebb jövőt építeni.

A bejegyzés trackback címe:

https://music-is-life-forever.blog.hu/api/trackback/id/tr8316242858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása