Music is Life

Music is Life

Még idén megjelenik Madison Beer első stúdióalbuma

2020. október 05. - Music is Life

Az énekesnő első nagylemezét óriási várakozás övezi.

gettyimages-1269753598.jpg

Madison Beer rajongói tűkön ülve várják az énekesnő visszatérését. Madison ugyanis már tavaly nyilvánosságra hozta, hogy dolgozik első korongján, melyet szeretne minél hamarabb kiadni. A megjelenést március végére tervezték, azonban a koronavírus járvány okozta bizonytalanság miatt ez nem valósulhatott meg.

Az utóbbi hónapokban viszont az énekesnő többször is arra mutató jeleket adott, hogy még idén szeretné piacra dobni albumát. A V Magazine pedig októberi számában erősítette meg, hogy a nagylemez debütálása közelebb van, mint gondolnánk, az énekesnőnek ugyanis szinte minden nap megbeszélései vannak róla a kiadójával.

A Life Support névre keresztelt korongról egyébként mind ez idáig három kislemez és egy promóciós dal jelentek meg, melyek Madison bevallása szerint mind helyet kaptak az albumon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://music-is-life-forever.blog.hu/api/trackback/id/tr4216227130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása