Music is Life

Music is Life

Klippremier: Dua Lipa - Hallucinate

2020. július 11. - Music is Life

Az énekesnő ezúttal animált videoklipet készített rajongói számára.

dua-lipa-02-press-by-hugo-comte-2020-billboard-1548-768x433.jpg

Dua Lipa idén márciusban adta ki második nagylemezét, a Future Nostalgiát. Az énekesnő a koronavírus-járványra való tekintettel szerette volna eltolni legújabb munkájának debütálását, azonban kiszivárogtak dalai, így hosszas mérlegelés után egy videóban bejelentette, előrébb hozza a megjelenést. Duának szerencsére nem kell aggódnia, a kiszivárgás ellenére is jól fogyott eddig az albuma, ráadásul Spotify-on jelenleg is az egyik leghallgatottabb előadó.

Az énekesnő albumáról eddig négy kislemez jelent meg, a negyedikhez, a Hallucinate-hez készült videoklipet tegnap töltötte fel hivatalos Youtube-csatornájára, melyet megjelenése óta több mint 1,5 millióan tekintettek meg.

Dua a videoklipet a karanténidőszak miatt animált formában készítette el. A történet az űrben játszódik, ahol elég bizarr lényekkel kerül szembe az énekesnőről mintázott animált karakter: táncoló zöldségek és unikornisok, robbanó csillagok és gyilkos bohócok is végigkísérik utazásán. Ez az utazás nem szó szerint értendő: valójában belső utazásról beszélhetünk, egy hallucinációról.

Véleményem szerint a szám vizuális formájában tökéletesen tükrözi a mondanivalót, és az animációs filmekhez hasonló fantáziadús megoldásokkal operál.

Alább megtekinthetitek Dua legújabb klipjét.

A bejegyzés trackback címe:

https://music-is-life-forever.blog.hu/api/trackback/id/tr6015994620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása