Music is Life

Music is Life

Látványos videoklippel jelentkezett Ariana Grande

2020. október 23. - Music is Life

Az énekesnő ízelítőt adott abból, mire számíthatunk közelgő nagylemezét illetően.

ariana-grande.jpg

Ariana Grande új dalt osztott meg a nagyérdeművel. Az énekesnő már egy hete lázban tartja rajongóit, ugyanis a hónap közepén beharangozta közösségi oldalain, hogy október végéig ki fogja adni nagy várakozással övezett hatodik albumát, majd nem sokkal ezután azt is bejelentette, hogy a debütálás előtt egy héttel közzé fogja tenni a korong első kislemezét.

A ma megjelent szerzemény, melynek az énekesnő a Positions címet adta, a nőkre helyeződő nyomást fogalmazza meg, és rávilágít arra, mennyi felelősség hárul rájuk, a mintaháziasszony-szerep betöltésétől kezdve a multitaskingolásig. A videoklip ennek értelmében nagy hangsúlyt fektet annak szemléltetésére, hogy a társadalom hogyan képzeli el az ideális női alakot, mindezt pedig amerikai politikai környezetbe helyezve, mellyel Ariana utalásokat tesz Donald Trump politikájának súlyos hiányosságaira.

 

Ariana Grande legújabb nagylemeze október 30-án fog debütálni, melyet ugyancsak Positionsnek nevezett el. Az énekesnő albumán legalább 12 nóta lesz, köztük egy régóta várt Doja Cat-kollaboráció is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://music-is-life-forever.blog.hu/api/trackback/id/tr4716255366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása