Music is Life

Music is Life

Augusztus 14-én jelenik meg Katy Perry ötödik nagylemeze, a Smile

2020. július 10. - Music is Life

A hírt Instagramon osztotta meg követőivel.

tta.jpg

Katy Perry megállás nélkül dolgozik. Az énekesnő 2019-ben 4 dalt is kiadott, köztük a Never Really Over-t és a Harleys in Hawaii-t is. Természetesen az idei évben sem maradtunk új számok nélkül. Megjelent a Never Worn White, valamint a Daisies is, melynek a videoklipjét már a karanténidőszak alatt forgatta le.

Katy már hónapokkal ezelőtt bejelentette, hogy készülőben van ötödik albuma, melynek címére és borítójára tegnap derült fény közösségi oldalain. Emellett azt is megosztotta követőtáborával, hogy legújabb nagylemeze előrendelhetővé vált.

 

Az énekesnő elmondása szerint az albumon szereplő nóták megírásához magánélete adott ihletet, ugyanis 2017-től kezdődően depressziós lett, gondolatai pedig az öngyilkosság körül forogtak. A dalok többsége azt mutatja meg, hogyan kerekedett felül a nehézségeken.

Akkor írtam meg az album címét adó dalt, amikor életem egyik legsötétebb időszakán mentem keresztül, és elvesztettem a mosolyomat. Az egész album a fény felé vezető utazásomról szól - az ellenállásról, a reményről és a szeretetről szóló történetekkel.

Az album címét adó dal, a Smile ma éjfélkor jelent meg. Alább ti is meghallgathatjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://music-is-life-forever.blog.hu/api/trackback/id/tr3115992612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása